Eerste Pre-Sale in maart van start gegaan

Eerste Pre-Sale in maart van start gegaan

Vandaag is de eerste editie van de Pre-Sale in maart van start gegaan, deze duurt tot en met vrijdag 9 maart. Voorgaande edities waren altijd in de laatste week van september, maar door tweemaal per jaar de Pre-Sale te organiseren, kunt u beter en flexibeler op de seizoenen inspelen.

Tijdens de Pre-Sale profiteert u standaard van 10% korting op de catalogusprijzen en hebben wij spectaculaire stuntaanbiedingen, zie hiervoor ook "Pre-Sale" onder het kopje "SALE". Uiteraard dient u hiervoor ingelogd te zijn.

U bent van harte welkom in onze showroom om o.a. onze nieuwe zomercollectie met meer dan 80 nieuwe producten te bekijken. 

Net zoals bij de laatste editie is de Pre-Sale nu ook ONLINE! Indien u geen gelegenheid heeft om langs te komen, kunt u toch van alle exclusieve aanbiedingen gebruik maken.

 

Ga terug
SQL: 0, Cache: 3/3/0 (0 ms), Items: 188 in 31 ms - v1.0.810.0