Rebranded Abbey Camp

Rebranded Abbey Camp

Rebranded Abbey Camp

We informeren u graag over het geheel vernieuwde Abbey Camp. Het nieuwe Abbey Camp staat voor het beleven van de leukste, grote óf kleine, avonturen. We geloven dat avonturen een grote positieve invloed hebben op ons leven; ze geven ons een gevoel van vrijheid en plezier! Het is dan ook onze missie om producten te leveren die u in staat stellen om samen het buitenleven te ervaren en hier met elkaar van te genieten.

Met onze tientallen jaren ervaring als origineel Nederlands kampeermerk, zorgen we voor producten waarop u kunt vertrouwen en waarmee u jaren vooruit kunt.

Naast een nieuwe huisstijl en merkbeleving is er natuurlijk ook een nieuwe collectie! In onderstaande brochure vindt u alles over de nieuwe look & feel van Abbey Camp; de nieuwe positionering, een heldere beschrijving van onze doelgroep en uiteraard een greep uit de nieuwe collectie. Zo heeft u een compleet beeld van ons vernieuwde Abbey Camp.


abbey camp brochure 2022
 

Ga terug