PRE-SALE WEEK - VERPLAATST

pre sale update

Bij Schreuders Sport nemen wij de adviezen omtrent het Coronavirus van het RIVM en de regering zeer serieus, vandaar dat wij zoveel mogelijk vanuit huis werken en onze logistiek opgesplits hebben in twee teams om zo gespreid te kunnen werken. Wij hebben dan ook besloten om de Pre-Sale naar een later moment te verzetten.

De Pre-Sale is ontstaan vanuit de behoefte van de retailer om kort vóór de start van het seizoen gunstiger in te kunnen kopen. Gezien de huidige uitdagende tijden hebben velen niet de mogelijkheid om hier op een passende wijze op in te spelen (internationaal zijn o.a. vele retailers compleet gesloten). Daarnaast lopen we met onze huidige krappere bezetting tegen de limieten aan van onze mogelijkheden.

Vertrouwende op uw begrip in deze!


Ga terug
SQL: 0, Cache: 10/7/3 (0 ms), Items: 4,002 in 177 ms - v1.0.2816.0