@ HOME !

Het zijn bizarre en onzekere tijden.
De grootste uitdaging op dit moment aan ons allen is om te blijven ondernemen!
Wij hebben begrepen dat het op dit moment soms lastig is om handel te krijgen. Schreuders Sport heeft zich altijd onderscheiden door voorraadhoudend te zijn en dat is in deze tijd niet anders. Steeds meer mensen komen thuis te zitten en kunnen geen gebruik maken van de veelal gesloten sportaccommodaties. Toch luidt het advies van het RIVM aan de bevolking om fit te blijven en je zo te wapenen tegen het Coronavirus.
Vanuit de handel vernemen wij nu al een sterk stijgende vraag naar sport, spel en fitness producten. Middels deze mail willen we jullie erop wijzen dat wij hierin nog volop kunnen voorzien en vóór 11 uur besteld is veelal dezelfde dag nog verzonden!
Wij hopen dat we op deze manier samen met jullie kunnen blijven ondernemen en wensen jullie hierbij ook veel sterkte, wijsheid en gezondheid voor de komende periode toe!

 

Ga terug
SQL: 0, Cache: 10/7/3 (0 ms), Items: 1,155 in 51 ms - v1.0.2816.0