Terugblikken op 2019 en vooruit kijken naar 2020

Beste lezer,

2019 loopt ten einde en velen van ons zullen genieten van enige welverdiende vrije dagen thuis of op vakantie met vrienden en familie. We willen daarom van deze gelegenheid gebruik maken om dit laatste schrijven van het jaar te verzenden, bestaande uit informatie, vooraankondigingen en de beste wensen voor 2020.

Allereerst willen we u bedanken voor uw steun en samenwerking het afgelopen jaar. Schreuders Sport is slechts zo sterk als zijn partnerships, dus het onderhouden van goede relaties met u is een van onze belangrijkste drijfveren. Daartoe, als blijk van onze waardering en omdat het nu het seizoen van geven is, zullen we een klein geschenk bij elke bestelling voegen die vanaf nu tot begin 2020 vanuit ons magazijn wordt geleverd.

Ten tweede willen we u informeren over enkele aspecten van ons bedrijf (marketing) die volgend jaar anders zullen zijn.

  • Vanaf februari volgend jaar zullen we twee keer per jaar (februari en september), de hele maand lang uitverkoop te houden; de Schreuders Sport 'Clearance Sale'. Houdt u uw inbox in de gaten voor meer informatie over de eerste editie.
  • Onze in huis vakbeurs – de ‘Pre-Sale week’ – die in maart en oktober plaats vindt, zal voortaan minder sterk gericht zijn op kortingen (dit wordt opgevangen in de Clearance Sales) en veel meer op zakelijke en collectie ontwikkeling.
  • Met het oog op verdere professionalisering, hebben wij onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden geüpdatet. Deze aangepaste voorwaarden zullen toegepast worden (en dus ook op onze website te lezen) vanaf 1 januari 2020. 
Ons belangrijkste showcase-moment van het jaar blijft eind januari wanneer we deelnemen aan twee beurzen in Duitsland: de Spielwarenmesse in Neurenberg - Europa's belangrijkste speelgoedbeurs - en de ISPO in München - onbetwist de ontmoeting van het jaar voor iedereen die zaken doet in de sport. In 2020 zijn de datums als volgt:

ISPO - van 26 tot 29 januari (hal A5, stand 340) Tickets
Spielwarenmesse - 29 januari tot 2 februari (hal H7, stand B-49) Tickets

Het zou geweldig zijn om u daar te zien!

Verder zal er in 2020 een bijzonder hoog aantal (inter) nationale (sport) evenementen worden gehouden in Nederland, Europa en verder, zoals de Grand Prix, het Eurovisie Songfestival de Europese kampioenschappen voor darts en voetbal en, niet te vergeten, de Olympische Spelen. Heeft u al overwogen supportersgoederen in te slaan zoals fluiten, sportshirts of ‘oranje’ voetballen? Schreuders Sport is uw ideale partner voor al deze producten, ook als u uw eigen lijn wilt ontwikkelen of een bepaald product wilt personaliseren voor een bedrijf of evenement. Neem contact op met ons!

Tot slot nog een paar reminders:

Let op onze aangepaste openingstijden de komende weken.

25 december (eerste kerstdag) - gesloten
26 december (tweede kerstdag) - gesloten
31 december (oudejaarsavond) - gesloten
1 januari (Nieuwjaarsdag) - gesloten

Zorg ervoor dat u voor het einde van het jaar al uw informatie - inclusief uw voorkeuren voor berichten via e-mail - controleert en indien nodig bijwerkt wanneer u bent ingelogd op onze website.

Het enige dat mij nog rest is u het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar! Wij hopen u snel te zien!

Warme seizoensgroeten,

Niels Emck (Directeur Schreuders Sport International) & team

Ga terug
SQL: 0, Cache: 7/7/0 (0 ms), Items: 558 in 23 ms - v1.0.2282.0