Persbericht Schreuders Sport ondertekent nieuwe samenwerking met Avres!

Persbericht Schreuders Sport ondertekent nieuwe samenwerking met Avres!

Avres werkt samen met lokale ondernemers 
Schreuders Sport International ondertekent nieuwe samenwerking met Avres


 
Gorinchem, 06 juni 2017 – Avres gaat steeds meer de samenwerking aan met lokale ondernemers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bemiddelen naar passend werk. Bij Schreuders Sport International in Leerdam zijn vanuit die samenwerking acht medewerkers Sociale Werkvoorziening (SW) via Avres gedetacheerd en doen meerdere medewerkers ervaring op om door te kunnen stromen naar een reguliere baan. Op dinsdag 6 juni 2017 bekrachtigden Avres en Schreuders Sport International de vernieuwde samenwerking.
 
Directeur Niels Emck van Schreuders Sport International benadrukt dat er al bijna vijftien jaar een samenwerking is op locatie. “Mensen nú aan werkervaring helpen en in de toekomst een betere kans op werk bieden, daar werk ik graag aan mee. Met de talenten en mogelijkheden van deze medewerkers creëer ik voor onze onderneming een win-win situatie”, aldus de directeur.
 
Directeur Saar Spanjaard van Avres is blij met deze toekomstbestendige aanpak. “De huidige werkplekken voor medewerkers Sociale Werkvoorziening behouden we op deze manier. Daarnaast is Schreuders Sport een prachtige springplank om mensen klaar te stomen als volwaardige werknemer op de arbeidsmarkt. Wij maken mogelijk wat nodig is en willen dat een ieder zich ontwikkelt naar eigen kunnen. Met Schreuders Sport maken we ons hier hard voor.”

Zurückgehen
SQL: 0, Cache: 3/3/0 (0 ms), Items: 189 in 22 ms - v1.0.881.0