De voordelen van samenwerken met Schreuders Sport International - DEEL 4

 

cycling, wielrennen, team

 

Naast alle eerder genoemde voordelen bieden we gratis verschillende datafeeds aan alle klanten aan. Bedenk hoe gemakkelijk het zou zijn om direct vanuit uw eigen software pakket een order te plaatsen bij Schreuders Sport. Of om onze product- en marketinginformatie (omschrijving, voorraad, prijzen, enz.) direct te kunnen gebruiken voor uw website. U wilt natuurlijk zo min mogelijk handmatige handelingen doen om dit te realiseren, want dat kan inefficiënt en foutgevoelig zijn. Daarom bieden we een uitgebreide API-verbinding, een CSV-feed en een EDI-verbinding via Transus aan. Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Your goal > Our game

 
 

Ga terug
SQL: 0, Cache: 10/7/3 (0 ms), Items: 956 in 26 ms - v1.0.2110.0