We zijn er bijna klaar voor!

 

checklist

 

De Promz Leveranciersdagen in Houten zijn al over een week en we zetten momenteel de puntjes op de 'i' wat betreft onze deelname. De stand wordt ingepakt, folders worden gedrukt en goodies worden verzameld. Spreken we daar af?

U kunt ons vinden op stand nr. 732. Heeft u behoefte aan een aparte afspraak met ons tijdens de beursdagen, aarzel dan niet contact op te nemen met ons sales team via sales@schreuderssport.com. Hopelijk tot op één van de beursdagen of anders binnenkort!

De Leveranciersdagen aldus de organisatoren Het Portaal PromZ: HÉT NETWERKEVENT VOOR DE PROMOTIONELE PRODUCTENBRANCHE. Tijdens deze twee dagen presenteren 150 leveranciers en fabrikanten uit twaalf landen hun nieuwste aanbod. Tijdens het branchefeest Night of the PromZ worden ook diverse awards voor de beste leveranciers van het jaar uitgereikt.

De PromZ Leveranciersdagen zijn niet alleen relevant voor bedrijven uit de promotionele sector, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe producten en processen en het vermarkten ervan.

 

Ga terug
SQL: 0, Cache: 17/13/4 (0 ms), Items: 599 in 21 ms - v1.0.2110.0