Ook in 2019 neemt Schreuders Sport deel aan de PromZ Leveranciersdagen – dit jaar op 4 en 5 september in Houten. We werken hard aan een nieuw concept voor een modulaire stand met een eigentijdse uitstraling zodat onze producten helemaal tot hun recht komen. We kijken uit naar het weerzien met oude bekenden, het leggen van nieuwe contacten en het verkrijgen van nieuwe inzichten m.b.t. marktveranderingen.

 

 

De Leveranciersdagen aldus de organisatoren Het Portaal PromZ: HÉT NETWERKEVENT VOOR DE PROMOTIONELE PRODUCTENBRANCHE. Tijdens deze twee dagen presenteren 150 leveranciers en fabrikanten uit twaalf landen hun nieuwste aanbod. Tijdens het branchefeest Night of the PromZ worden ook diverse awards voor de beste leveranciers van het jaar uitgereikt.

De PromZ Leveranciersdagen zijn niet alleen relevant voor bedrijven uit de promotionele sector, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe producten en processen en het vermarkten ervan. Zien we u daar ook?

U kunt ons vinden op stand nr. 732. Heeft u behoefte aan een aparte afspraak met ons tijdens de beursdagen, aarzel dan niet contact op te nemen met ons sales team via sales@schreuderssport.com. Hopelijk tot op één van de beursdagen of anders binnenkort!

 

Ga terug
SQL: 0, Cache: 17/13/4 (0 ms), Items: 601 in 21 ms - v1.0.2110.0