Willen jullie degenen zijn die als eerste nieuwe producten in handen krijgen en over jullie unboxings en gebruikservaringen bloggen op social media? Houden jullie van sport en spel? Lijkt het jullie leuk om gratis producten te krijgen en heeeel veel likes? Dan nodigen we uw gezin uit om zich aan te melden voor onze selectiedagen op 25 en 26 september a.s.!

Schreuders Sport International is een Nederlands merk-houdend familiebedrijf.
We ontwerpen, ontwikkelen en verkopen winnende, eigentijdse sport, outdoor en vrijetijdsproducten.
Met trots bedienen we onze klanten al meer dan een eeuw door prompt te reageren op de marktvraag vanuit eigen voorraad. De combinatie van onze uitgebreide expertise in productontwikkeling en een sociaal en milieutechnisch verantwoorde bedrijfsethiek helpt ons om duurzame groei te realiseren voor onze organisatie én voor onze klanten.
Your goal > Our game


We zoeken een gezin dat:

binnen een straal van 50 km van Leerdam woont
bestaat uit uiteenlopende leeftijden van jong tot oud (minimaal 2 kinderen onder 18 jaar)
van nature enthousiast, actief en een beetje creatief is
actief is op diverse social media platforms
bereid is om (al dan niet in delen) ongeveer 1 uur per week volledig te besteden aan het ambassadeurschap
bereid is om 2x per jaar 1 dagdeel een professionele fotoshoot te doen met onze fotografen
zich op deze manier voor langere tijd aan onze organisatie wil binden

 

Dit is een unieke kans om als eerste de nieuwste sport-, en vrijetijdsproducten in handen te krijgen en je online uitgebreid te profileren. Er zitten bovendien, behalve gratis producten en populariteit, een aantal andere aantrekkelijke voorwaarden vast aan het ambassadeurschap bij Schreuders Sport. Meldt uw gezin aan en ontdek welke deze zijn!  

Denkt u dat uw gezin deze rol bij Schreuders Sport zou kunnen vervullen? Meldt u dan aan via hannah@schreuderssport.com. Als uw gezin niet past in het profiel, maar u kent een ander gezin dat dat wél doet, aarzel dan niet om ook contact op te nemen!  Als u andere vragen heeft, staan wij ook klaar deze te beantwoorden via e-mail.

Bedankt voor uw aandacht en hopelijk tot binnenkort!

Team Communicatie Schreuders Sport International

 

Ga terug
SQL: 0, Cache: 12/9/3 (0 ms), Items: 581 in 25 ms - v1.0.2110.0