Fotoshoot Nijdam Inlineskates en Stunt Scooters mei 2018

Wist u dit al over ons? Niet alleen maken wij de ontwerpen van onze vele producten zelf. Nee, wij verzorgen ook onze eigen fotoshoots. Om onze producten beter in beeld te brengen zijn life style foto’s echt het beste. Bent u nieuwsgierig naar hoe zo’n fotoshoot er aan toe gaat? Wilt u graag weten voor welke producten wij deze keer een fotoshoot hebben gedaan? Lees hieronder snel verder voor meer informatie!

fotoshoot nijdam 2018

Wij hebben op mei 2018 een fotoshoot gehouden voor de rolschaatsen, inlineskates en stunt scooters. De fotoshoot moest gehouden worden, omdat we graag nieuwe life style beelden wilden voor onze producten. Het skateseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we onze producten beter af willen beelden. Het idee voor een fotoshoot ontstond, toen wij onze nieuwe inlineskate Thunder binnen kregen. De tijd was rijp voor een nieuwe shoot!

De fotoshoot is gehouden op een zonnige dag in een speeltuin waar zich een kleine skatebaan bevond. De kinderen kwamen rond kwart over zeven aan op de skatebaan. Het was even chaotisch bij het aandoen van de inline skates, sommige moesten geholpen worden met het aantrekken. Wanneer de inline skates eenmaal aan waren was het echter één en al plezier en werden er veel testrondjes gedaan.

nijdam fotoshoot 2018

De kinderen waren zeer geduldig bij de fotoshoot, ze volgden de instructies van Laura en Dimitri goed op en lieten zich zonder moeite fotograferen. De fotoshoot is zeer geslaagd en de producten staan mooi op de foto. Zie hieronder een impressie:

nijdam fotoshoot 2018

Dit is de hele groep, zijn ze niet schattig! Het was een gezellige drukte.

Wij gaan natuurlijk nog meer fotoshoots organiseren en wij kijken daar naar uit! U ook?

Wenst u ons fotomateriaal in hoge resolutie te ontvangen, neem dan contact met ons op.

De producten die gedurende de fotoshoot gefotografeerd zijn worden hier onder weergegeven:

52QN – Rolschaatsen Junior: Disco Twirl
52SD – Rolschaatsen Junior: Roller Rage
52SF – Rolschaatsen Meisjes: Rave Skate
52SG – Inlineskates Junior: Jungle
52SI – Inlineskates Meisjes: Yellow Bird
52SJ – Inlineskates Jongens: Navy Seal
52SC – Inlineskates Meisjes
52SH – Inlineskates Junior: Sunny Blue
52SK – Inlineskates Junior: Thunder
52ML – Stunt Scooter: Road Rage
52MQ – Stunt Scooter: Vert Racer
52MZ – Stunt Scooter: Blaze Blox

Ga terug
SQL: 0, Cache: 25/25/0 (0 ms), Items: 1,204 in 33 ms - v1.0.1775.0-g