Nijdam Snowhoover weggegeven bij Life 4 You op RTL 4

Nijdam Snowhoover weggegeven bij Life 4 You op RTL 4

Wie op zondag 29 december 2013 naar Life 4 You heeft gekeken naar RTL, kwam enkele bekende producten van ons tegen. Zo werd het publiek tijdens dit entertainment programma van Carlo Boszhard en Irene Moors getrakteerd op een gratis Nijdam® Snowhoover. Daarnaast kreeg het publiek tijdens de weggeef show XL een heuse sneeuwballentang (helaas inmiddels bij ons uitverkocht) en een iglomaker cadeau. Bekijk de volledige uitzending via de website van Life 4 You (Uitzending van 29 december, ongeveer 10 minuten voor het eind).

Foto: De Snowhoover van Nijdam® op de website van Life 4 You.


Foto: Enkele fragmenten uit de show.

Ga terug
SQL: 0, Cache: 14/12/2 (0 ms), Items: 1,301 in 58 ms - v1.0.3222.0