Het Nieuwe Avento

De Corona-crisis heeft ons een geweldige kans geboden. Naarmate de trend om thuis te sporten is toegenomen, is ook de vraag naar onze producten toegenomen. We hebben veel Avento-producten uitverkocht en werken daarom momenteel hard aan het vernieuwen van het merk. Vernieuwing van de merkwaarden, consolidatie van de collectie inclusief frisse nieuwe ontwerpen en verbeteringen aan bestaande producten maken allemaal deel uit van dit proces.

We willen deze nieuwe ontwikkelingen graag met u delen in de vorm van deze 'work in progress'-catalogus - nieuwe en vernieuwde Avento-producten in de FITNESS- en BOXING-categorieën.

Relevante productinformatie uit de catalogus is reeds op deze website gepubliceerd. Dit omvat ook producten die nog onderweg zijn of in ontwikkeling zijn. Informatie over wanneer we verwachten een product te kunnen leveren, staat vermeld onder ieder product.

Reageer snel en bestel vandaag zolang de voorraad strekt.

De Avento-collectie zal geleidelijk worden uitgebreid met meer producten in de categorieën in de huidige catalogus en ook met volledige reeksen in de categorieën RACKET SPORTS, BALL SPORTS en ACTIVE GEAR. We houden u op de hoogte via catalogusupdates en natuurlijk via onze website.

Laat het ons weten als u vragen of opmerkingen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen. Ons team staat klaar om u te helpen!

Ga terug
SQL: 0, Cache: 10/7/3 (0 ms), Items: 888 in 24 ms - v1.0.2299.0