Het is weer bijna zover - PRE-SALE WEEK bij Schreuders Sport International!

VAN MAANDAG 18 T/M VRIJDAG 22 MAART 2019 IS HET WEER ZO VER...

 

Schreuders Sport PRE-SALE week 

 

Deze (beurs)week, propvol met aanbiedingen, is interessant voor alle detaillisten. U kunt namelijk profiteren van mooie kortingen op ons gehele assortiment en het is tevens ook dé ideale gelegenheid om onze (nieuwe) producten in levenden lijve te bekijken.

  

 

Deze editie heeft het thema FUN IN THE SUN! Merken en producten passend bij dit thema worden uitgelicht en onze showroom wordt helemaal omgebouwd tot in zomerse sferen. Verder staan al onze skates, steppen, skate-, en bodyboards, ballen en andere spellen uitgestald.

 


 

 

Wilt u onze producten live ontdekken? Of heeft u behoefte aan persoonlijk contact met ons team? Kom dan gezellig tijdens de PRE-SALE week (ma t/m vr, 8.30-17.00, 's avonds op afspraak) naar onze showroom in Leerdam waar u onze collectie kunt bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Iedere bezoeker ontvangt bovendien een cadeautje!

 

Als u toch niet kunt komen, geen zorgen! U kunt de hele week 24/7 profiteren van de PRE-SALE aanbiedingen in onze no nonsense webshop.

 

Binnenkort meer hierover!

Ga terug
SQL: 0, Cache: 16/16/0 (0 ms), Items: 1,462 in 37 ms - v1.0.1775.0-g